CASIO ofereix en la sèrie Edifice una col·lecció de cronògrafs i rellotges d’home excepcionals que combinen l’elegància esportiva amb la perfecció tecnològica i una alta funcionalitat. El fabricant de rellotges japonès encerta de ple amb el gust dels clients masculins llançant aquesta sèrie de rellotges CASIO Edifice.

Els rellotges Edifice són més que un simple rellotge

Els cronògrafs Edifice de CASIO així com els rellotges analògic-digitals Edifice de CASIO representen la funcionalitat innovadora amb estil elegant. No només destaquen pel seu disseny exclusiu i la seva alta precisió, sinó sobretot per la gran varietat de funcions innovadores que ofereixen, com el sistema Tough Solar o la recepció de senyals de ràdio.

A més d’indicar l’hora i tenir la funció de calendari automàtic, s’integren segons el model altres funcions. Cronòmetre, compte enrere, temporitzador, funcions d’alarma diferents o una luneta girable són només algunes de les possibles funcions que poden oferir aquests rellotges. En alguns models de rellotge d’home Edifice de CASIO troba fins i tot la funció de termòmetre per indicar la termperatura o un indicador de marees que mostra amb precisió el moviment de la marea alta i baixa.