casio-g-shock-watches-mbosch-joiers-girona

Fa més de 30 anys, un enginyer de CASIO va vèncer a les lleis de la natura. Va construir un rellotge resistent a impactes i forces centrífugues, així com a l’alta pressió de l’aigua. Des de llavors, el nom G-SHOCK equival a no haver de preocupar-se pels límits i si pot prendre el nostre propi camí.

G-SHOCK es va desenvolupar en una època en què els rellotges encara es consideraven instruments fràgils. Tot va començar amb un jove enginyer de CASIO que somiava “desenvolupar un rellotge que no es trenqués, fins i tot al caure”.

Després d’ocupar-se de l’estil amb els primers rellotges de polsera digitals ja el 1974, CASIO ha influït clarament en el mercat dels rellotges des de la dècada de 1980 amb el desenvolupament del rellotge de polsera G-SHOCK, considerat pràcticament indestructible. El primer G-SHOCK, el DW5000, es va llançar a l’mercat el 1983. El que va seguir va ser una història d’èxit sense igual, ja que els models G-SHOCK es van convertir el model preferit dels joves a les ciutats.

Els rellotges G-SHOCK a prova de cops es van convertir ràpidament en sinònim de resistència, innovació i multifuncionalitat. Per fi ja no calia treure’s el rellotge per patinar o per muntar en una BMX. Les caigudes o impactes no són un problema per G-SHOCK. Ja sigui per la rutina diària, per practicar esport o per a activitats a l’aire lliure en les condicions més adverses, els rellotges G-SHOCK són, des de fa gairebé 35 anys, un autèntic tot terreny i un accessori de confiança en qualsevol situació. A dia d’avui, G-SHOCK s’ha guanyat el privilegi de ser l’opció preferida de tots aquells que desafien els límits.