Aliances de casament

Aliances fetes a mida al nostre taller amb or de 18 quirats. Perquè cada parella és un món.

Pròximament.

Voleu aliances a mida o personalitzar algun dels nostres dissenys? Som artesans. Podem dissenyar o transformar qualsevol joia per crear peces encara més especials. Junts donarem forma a les aliances que segellaran el vostre enllaç.

Com funciona el servei de disseny d’aliances de casament a mida?

  1. Concerteu una cita amb nosaltres. El Salvador, la Mònica o l’Antonio resoldrà tots els vostres dubtes i us assessorarà per crear les vostres aliances ideals.
  2. Podeu triar un dels nostres dissenys com a punt de partida o fer un disseny més personalitzat. Poden ser dues aliances a joc o totalment diferents.
  3. Un cop definit l’estil dels anells, us presentarem un pressupost i un calendari d’entrega que sol estar entre les 2 i 4 setmanes.

Totes les nostres aliances són originals i estan fetes a mà a Girona amb or de 18 quirats. Al contrari que altres joieries, només fem servir metall noble massís. Això li dona una major consistència a la peça i fa que sigui una joia per a tota la vida.

Truqueu-nos al 972 21 88 29 o envieu un WhatsApp per concertar una cita. Us atendrem de dilluns a dissabte (10:00 - 14:00 / 16:30 - 20:00)

Shopping Cart
Scroll to Top