certina-watches-mbosch-joiers-girona

Fiable, precís, innovador: Certina es dedica a l’art de la rellotgeria des de fa més de 130 anys. Ens assentem sobre una elaboració de qualitat, tècniques modernes i un veritable esperit esportiu. I no ens referim només a les gestes atlètiques de primer nivell. Parlem de fiabilitat, sostenibilitat i d’estar obert a noves experiències.

Per fer-se valedors d’aquestes qualitats, tots els rellotges de Certina estan subjectes a estrictes requisits de qualitat. Aquests criteris es reflecteixen en el sistema DS de “doble seguretat” i la seva indiscutible resistència, així com en la marca d’origen i etiqueta de qualitat «Swiss Made», que caracteritza tots els rellotges de la col·lecció.

La closca de tortuga representa la robustesa i la durabilitat, característiques presents en tots els rellotges Certina, sense excepció. És per això que la marca va triar, ja als anys 60, a la tortuga com a símbol personal.

No obstant això, la closca de tortuga també expressa l’afinitat de Certina amb l’aigua com element. La marca ha estat involucrada en alguns projectes internacionals de recerca submarina d’importància i dóna suport actualment a l’organització Sea Turtle Conservancy i al seu Tour de Turtles. Aquesta organització amb seu a Florida es dedica a garantir la supervivència de les tortugues marines i a protegir el seu hàbitat.

Tots els rellotges de Certina porten el segell de qualitat i origen “Swiss Made”, que els fa pujar com autèntics representants l’art de la rellotgeria. La marca va començar el seu periple a Suïssa el 1888 i, des d’aleshores, se sent fidelment vinculada a les seves arrels històriques i geogràfiques.

“Swiss Made” no només indica l’origen material de l’rellotge, sinó que també al·ludeix a la seva rerefons. Els requisits que aquesta designació imposa sobre el rellotge i el moviment són estrictes i estan clarament definits. Això vol dir que qui compri un rellotge “Swiss Made” original pot estar segur de posseir un rellotge d’autèntica qualitat suïssa.