ingersoll-watches-mbosch-joiers-girona-ok

Robert H Ingersoll i el seu germà Charles van fundar la Ingersoll Watch Company, una de les rellotgeries americanes més antigues. Els germans Ingersoll van ser pioners de la indústria i la invenció en el camp de la rellotgeria. Van idear i seguir un pla ambiciós: oferir rellotges Ingersoll al gran públic a un preu assequible, mantenint la qualitat i la credibilitat reals.

Amb seu a Nova York, cada rellotge es va produir inicialment a mà, però el 1892, gràcies a Henry Ford, Ingersoll va aconseguir desenvolupar una línia de producció per a rellotges de butxaca i rellotges de polsera.

Amb una producció d’alta qualitat, components de precisió i el preu molt raonable d’1,00 dòlars (salari al dia en aquell moment) va néixer l’anomenat “Dollar Watch”.

El dòlar Watch era tan popular que es va vendre més d’un milió.

Els rellotges Ingersoll s’han venut contínuament des dels seus inicis i avui en dia la marca Ingersoll té fama de tot el món. Ingersoll continua mantenint l’esperit dels germans Ingersoll i està orgullosa de presentar una nova gamma de rellotges de qualitat i de precisió.