Servei de personalització de joies i dissenys a mida

M·BOSCH no és només una botiga. Tenim taller propi on podem donar una nova vida a les joies que ja no utilitzes o fer dissenys totalment personalitzats. Com et podem ajudar?

Transformació

Joies que tornen a néixer

Si tens joies velles o joies que ja no t’agraden, porta-les a la nostra botiga-taller. Farem servir les pedres precioses per crear una nova peça que voldràs lluir cada dia. Un cop valorades les teves joies, et proposem 3 opcions:

A. JOIA PERSONALITZADA A PARTIR D'UN DISSENY D'M·BOSCH

Et mostrem totes les nostres creacions i adaptem el disseny que més t’agradi fent servir les pedres o diamants de les teves joies. La valoració del metall de les joies velles són diners a compte de la peça que hem de fabricar.

 

B. JOIA TOTALMENT ORIGINAL

Fabriquem una joia única, basada en les teves idees i fent servir les pedres i diamants de les joies velles. En cap cas fem còpies de joies d'altres marques. La valoració del metall també són diners a compte de la peça que fabricarem per a tu.

 

C. COMPRAR UNA JOIA DE LA BOTIGA

El valor de l’or, les pedres i els diamants de les joies que has portat són diners a compte per comprar la peça que més t’agradi.

joies personalitzades 3

Truca'ns al 972 21 88 29 o envia'ns un WhatsApp per concertar una cita. T'atendrem de dilluns a dissabte (10:00 - 14:00 / 16:30 - 20:00)

joies personalitzades 4

Disseny a mida

Or, pedres precioses i la teva imaginació

Concerta una cita i vine a la nostra botiga per explicar-nos les teves idees i preferències. El Salvador, la Mònica o l’Antonio t’ajudaran a donar-li forma a la teva joia ideal. Aquest és el nostre procés de treball:

1. MODELATGE EN 3D

El Dani pren el relleu per convertir les teves idees en un disseny 3D i fer les modificacions pertinents amb la col·laboració de tot l’equip. Un cop fet el model en 3D, t’enviem una imatge d’alta qualitat perquè vegis el resultat abans de passar a la fabricació.

 

2. FABRICACIÓ I ACABATS

Quan tenim la teva aprovació, la joia es fon amb el material que hagis triat: or blanc, groc o rosa. Una vegada fos, el joier acabarà la peça a mà: soldant, polint, repassant o donant-li l’acabat corresponent. Després, la joia passa a les mans del clavador, un artesà especialitzat en el muntatge de pedres precioses i diamants. Quan les pedres ja estan clavades, es repassen novament. Si la peça és d'or blanc, s’afegeix una capa de rodi per donar-li un acabat més blanc.

 

3. ENTREGA

Quan la joia està totalment acabada, t’avisem i es fa l’entrega. El procés pot durar entre 1 i 4 setmanes, en funció de la complexitat de la joia.

Truca'ns al 972 21 88 29 o envia'ns un WhatsApp per concertar una cita. T'atendrem de dilluns a dissabte (10:00 - 14:00 / 16:30 - 20:00)

Les garanties M·BOSCH

1. Només dissenys originals. 2. Metalls nobles reciclats i pedres precioses seleccionades. 3. Joies fetes a mà a Girona combinant tecnologia 3D i tècniques tradicionals. 4. Amb certificat d’autenticitat.

Shopping Cart
Scroll to Top