Mbosch Joiers, la nostra història.

LA NOSTRA HISTÒRIA

Mbosch Joiers és una marca de Joieria, de tradició familiar,
propera i on et sentiràs com a casa.

ORÍGENS

Creant Joies pensant en tu, des de 1957.

Els pilars del que actualment significa Mbosch Joiers, es varen establir el 1957, quan l’Antonio, el fundador de la marca, va descobrir el món de la joieria i rellotgeria.

Va ser la sorpresa de veure la creació d’una Joia, el que li ha permès viure d’aquest ofici amb passió, durant més de 60 anys.

AVUI

Tradició, modernitat, exclusivitat, passió.

Totes les peces estan creades a mà, utilitzant tècniques tradicionals i modernes; utilitatzant or, plata, diamants, pedres precioses, etc.

Igualment, creem peces úniques pels amants dels nostres dissenys, fent que puguin gaudir de l’exclusivitat, tradició, modernitat i passió, que transmetem amb les nostres creacions.

HO FEM, PER TU

Ens apassiona acompanyar-te en els moments màgics de l’Amor.

La passió, i raó de ser, en el disseny d’una joia, és crear-la pensant en el moment del regal, en el moment en què serà transmesa d’una mà a una altra, amb el significat de mostrar l’Amor cap a la persona que estimes.

És l’energia de l’Amor, la que mou la nostra passió pel disseny d’una Joia, pensant en què el moment màgic del regal, esdevindrà un moment que perviurà a la retina de la vostra vida.

AVUI

Un nou espai, perquè et sentis com a casa.

Aquest any 2020 hem pogut gaudir de l’oportunitat d’obrir un nou establiment en una cantonada emblemàtica de la ciutat de Girona.

Després de més de 20 anys servin-te en un petit establiment al mateix carrer Santa Clara, ara us podem rebre en un establiment més ampli i lluminós, on volem que et sentis com a casa.

Partint del concepte que ens varen proposar PPT Interioristes, hem pogut expressar l’experiència de compra d’una Joia, on la calidesa del vellut, l’elegància de les formes i l’exclusivitat del color, ens ha permès representar l’entrega del regal a una persona estimada.

ENS SEGUEIXES?

Trobaràs més informació sobre nosaltres al nostre instagram @mbosch_joiers i, si ho desitges, et pots registrar a la nostra newsletter, on regularment rebràs informació sobre noves col·leccions i promocions en Joieria i rellotgeria.
T’apuntes?