Disseny i personalització de joies a Girona des de 1957

Sempre ens han fet creure que les joies són només per les grans ocasions. Però a M·BOSCH creiem que també són una manera d’inspirar el nostre dia a dia. Si has trobat la joia que t’agrada. Si sents que t’ho mereixes. Si creus que avui és el dia. Per què esperar? 

Al nostre taller de Girona dissenyem i transformem joies per crear peces úniques i amb caràcter. Dissenys atemporals que no passen de moda ni passen desapercebuts.

Encara no ens coneixem?

A M·BOSCH sabem que una joia no està feta només d’or o diamants, sinó que també conté material emocional. Quan llueixes una de les nostres creacions, estás formant part d’una història i una manera de fer.

La família Maresma Bosch ha estat lligada al món de la joieria des de 1957. Aquell any, el nostre pare Antonio Maresma es va convertir en aprenent de joier. La seva passió per l’ofici aviat el va portar a obrir el seu propi taller a Pineda de Mar i impulsar diferents negocis a Girona durant les dècades dels 70 i 90.

L’any 2000 es va establir definitivament a Girona inaugurant la joieria M·BOSCH amb els seus fills Salvador i Mònica, i la seva nora Anna. Amb la posterior incorporació del seu fill Daniel i l’arribada del disseny en 3D, es va donar un impuls a les joies de creació pròpia.

La nova generació ha agafat el relleu, però la passió de l’Antonio per la joieria és més present que mai.

Les joies M·BOSCH tenen un disseny 100% original i són fabricades a mà al nostre propi taller. Només utilitzem metalls nobles reciclats, diamants i pedres precioses que seleccionem amb molta cura.

La nostra visió de la joieria no és gens tradicional. Ens agrada explorar diferents estils i repensar els dissenys clàssics per fer-los més actuals. Les creacions d’M·BOSCH són atemporals i un punt minimalistes, però sempre tenen petits detalls que les fan diferents. Són ideals per al dia a dia, però alhora tenen prou personalitat com per lluir en una ocasió especial.

Ens vols conèixer? Ens trobaràs al centre de Girona, a tocar del Pont Eiffel. Si vius a Girona o estàs de visita a la ciutat, ens encantaria rebre la teva visita.

Salvador, Antonio, Mònica i Daniel

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per rebre petites joies en forma d’email: inspiració, novetats, consells...

Shopping Cart
Scroll to Top