Momo Design

El 1981 després de l’èxit de MOMO com una empresa líder en accessoris d’automòbils de luxe, MOMODESIGN va ser fundada per tal d’oferir un Centre d’Estil especialitzat en la investigació i el desenvolupament del disseny.
Des dels primers anys, MOMODESIGN s’ha centrat en l’activitat de recerca en el disseny d’automòbils i el desenvolupament d’idees i projectes innovadors en els accessoris d’estil de vida, la creació d’una línia de productes que va ajudar a la construcció de la imatge de la marca. El patrimoni que va heretar va ser la imatge creada per Momo, un patrimoni transmès a través dels anys, estretament connectat al món de les carreres, sobretot a la F1 i Ferrari, amb productes basats en el disseny i avantguardistes productes per a cotxes amb una empremta esportiva i tecnològica.
Durant els primers anys 80, l’ADN tecnològic va contribuir amb la creació d’una línia d’accessoris per a homes realitzats amb materials molt innovadors: fibra de carboni, titani i magnesi, que s’utilitza per a la creació dels primers rellotges i ulleres de sol. Una opció que el mercat va demostrar entendre i apreciar.
www.momodesign.com

Date

18 desembre, 2014

Category

Rellotges